Autoværksted i Hillerød

Ring og få et fast tilbud!
Bilhuset Engmark er ikke bare forhandler af brugte biler. Vi har også vores eget autoværksted med erfarne mekanikere, der udfører alle typer af reparationer på brugte biler – Uanset bilmærke og model.  Alle biler bliver udsat for slidtage, når vi køre i dem og derfor kan det ikke undgås, at bilen indimellem har brug for, at komme på autoværksted. Biler kan gå i stykker af forskellige årsager, så selvom du har en bilka-bule, et stenslag eller et pludseligt opstået motorproblem, så kan vi klare det på vores autoværksted i Hillerød.

 

Hente/bringe service til autoværksted i Hillerød

Det er rigtig træls, at skulle have logistikken til at gå op, når din bil skal på autoværksted. Derfor har vi hos Bilhuset Engmark valgt, at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi tilbyder nemlig at hente og bringe din bil til og fra vores autoværksted i Hillerød. Så slipper du for besværet med, at skulle med offentlig transport, have fri fra arbejde eller lign.

 

Serviceeftersyn på autoværksted i Hillerød

Hos bilhuset Engmark tilbyder vi også periodisk serviceeftersyn på vores autoværksted i Hillerød. Vores mekanikere har stor erfaring i, at foretage serviceeftersyn på alle typer biler og du kan derfor trygt overlade det til os. Typisk vil vi have din bil klar allerede samme dag. Book dit serviceeftersyn online og læs mere om hvad et serviceeftersyn indebærer i linket herunder.

 

Book _serviceeftersyn

 

 

Mærkeuafhængigt autoværksted i Hillerød

Vidste du, at ...

EU-reglerne giver dig frihed til at vælge, hvilket værksted du vil – med garanti!

I henhold til gældende EU-regler kan du frit vælge, om du vil benytte at mærkeværksted eller et uafhængigt værksted til at servicere din bil - uden at det får indflydelse på bilens fabriksgaranti. Kravet er blot, at værkstedet servicerer og reparerer bilen efter producentens forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet - OE kvalitet (OE = Original Equipment).

Hos Bilhuset Engmark bruger vi udelukkende reservedele i OE-kvalitet!

Vi har desuden adgang til biltekniske data, og på den måde følger vi producenternes forskrifter. Det betyder, at din bil bliver serviceret, som bilfabrikkerne kræver det og du dermed bevarer din garanti, når du benytter Bilhuset Engmark, som dit lokale autoværksted.

Kontakt os gerne hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores moderne og professionelle værksted!

Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 48 25 22 20